Alle cases
Profitskabende marketingsynergier

111 % stigning i profitten

LAZZAWEB har forvandlet VIAMAJAs markedsføring af deres bolig- og livsstilsunivers ved at integrere deres marketingkanaler for at skabe en unik og engagerende kunderejse, der fremmer profitabel vækst.

Samarbejde

Vi udvider rammerne for VIAMAJA

VIAMAJA, tidligere MIOMIO, er et bolig- og livstilsunivers, der byder på unikke produkter til overkommelige priser. De har en fysisk butik i Viborg midtby, men driver i dag hovedsageligt virksomheden gennem deres webshop.

Da de stod overfor udfordringen med at skalere deres virksomhed til nye højder, søgte VIAMAJA en proaktiv samarbejdspartner til at hjælpe dem med at opnå deres mål, hvorfor de valgte LAZZAWEB.

Google Ads
Paid Social
SEO
stigning i omsætning
0
%
øgning i profit
0
%
vi øger millionomsætning med
0
-cifre
LAZZAWEB x VIAMAJA
Udtalelse
I løbet af vores samarbejde med LAZZAWEB har vi oplevet en markant vækst i profit. Samarbejdet med LAZZAWEB har været meget givende, og de resultater, vi har opnået sammen, er fundamentale for vores fortsatte vækst og succes.
Maja Wistisen
Medstifter af VIAMAJA
Forløb

Marketingsynergier sikrer maksimal performance

I tæt samarbejde med VIAMAJA skabte vi en succesfuld strategi ved at integrere deres forskellige marketingkanaler og udarbejde inspirerende indhold til deres målgruppe, som sikrede en sammenhængende kunderejse.

Vi kombinerede brugergenereret indhold med strukturerede Paid Social-kampagner, der fokuserede på at fange kundernes opmærksomhed med VIAMAJAs udvalg af low entry-produkter. Dette førte til højere engagement og imponerende vækst, hvor det var især kombinationen af højkvalitets content og præcist målrettede produktkampagner, der sikrede effektivitet og synergi mellem marketingkanalerne.

LAZZAWEB x VIAMAJA

Lignende cases

succes er ikke en tilfældighed

Maksimer jeres performance

Få profitabel vækst med os som jeres proaktive skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem jeres marketingkanaler.

Book strategimøde
+1000
Vækstcases