Alle cases
STRATEGISK PROFITMAKSIMERING

142 % vækst i to-cifret millionomsætning

I tæt samarbejde med LAZZAWEB har Geekd opnået markant vækst og styrket deres markedsposition som gamernes foretrukne valg i et konkurrencepræget marked.

Samarbejde

Geekd kommer på næste level med vores marketingsynergier

Geekd er en dansk webshop, der specialiserer sig i elektronik og computertilbehør til gamere.

De tog fat i os, da de stod overfor udfordringen at skille sig ud i en branche, der var domineret af store, etablerede konkurrenter, samtidig med at de ønskede at opbygge et genkendeligt brand og drive profitabel vækst.

Vores samarbejde sikrede os en nominering som verdens bedste integrerede kampagne case ved Global Search Awards 2023.

 

Google Ads
SEO
stigning i omsætning
0
%
flere brugere
0
%
højere konverteringsrate
0
%
LAZZAWEB x Geekd
Udtalelse
Vi har tidligere været ved flere mindre og større Google-specialister. ALDRIG har vi oplevet så meget gåpåmod samt vilje til at vækste vores forretning. Dette har vi oplevet med LAZZAWEB. Tallene snakker for sig selv. +300 % vækst! Vi er ikke en lille forretning. Så disse tal er helt vilde! Det siger i hvert fald, at vi er yderst tilfredse. Vil til enhver tid anbefale LAZZAWEB til online annoncering!
Ronnie Olesen
CEO hos Geekd
Forløb

Marketingsynergi skaber kraftig vækst i omsætning

Med fokus på at udnytte marketingsynergierne mellem deres forskellige kanaler vidste vi, at vi skulle udvikle en helhedsorienteret marketingstrategi, der ikke blot skulle øge deres synlighed, men også sikre en markant forbedring af både konverteringsrate, omsætning og bundlinje.

Gennem tiltag som optimering af produktsortiment og brugervenlighed samt et øget fokus på at prioritere deres bedst sælgende produkter og søgeord, positionerede vi Geekd som en stærk spiller i deres branche.

LAZZAWEB x Geekd

Lignende cases

LAZZAWEB x Watery
Ecommerce
Vores marketingsynergier har sikret kraftig vækst på tværs af landegrænser
109 % forbedring af bundlinjen på 8 mdr.
Profitabel skalering til 7+ markeder
succes er ikke en tilfældighed

Maksimer jeres performance

Få profitabel vækst med os som jeres proaktive skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem jeres marketingkanaler.

Book strategimøde
+1000
Vækstcases