Alle cases
En profitabel marketingstrategi

269 % stigning af bundlinje

I tæt samarbejde med LAZZAWEB har OS Frisørartikler opnået ekstraordinær vækst gennem en integreret marketingstrategi, der har transformeret dem fra en mindre spiller i Danmark til en markedsudfordrer i hele Norden med en større tocifret millionomsætning.

Samarbejde

Vi vækster omsætningen for OS Frisørartikler

OS Frisørartikler forhandler et stort udvalg af professionelle frisørartikler og hårplejeprodukter til professionel og privat brug.

I starten af vores lange og tætte samarbejde med OS Frisørartikler var den største udfordring at drive hurtig vækst i omsætningen og erobre markedsandele i Danmark som grundlag for fremtidig international ekspansion. Derefter skiftede fokus sig til at udvikle en skalerbar marketingstrategi, der kunne sikre vækst på kort sigt og langsigtet profitabilitet, når de begyndte at skalere til udlandet.

Efter flere års succes med toplinjevækst blev fokus rettet mod bundlinjen, hvor udfordringen var at øge profitten for at sikre en mere bæredygtig og profitabel vækst.

Google Ads
SEO
vækst i omsætning
0
%
forøgelse af bundlinje
0
%
langvarigt samarbejde på
0
år
LAZZAWEB x OS Frisørartikler
Udtalelse
"Det er meget svært at sætte ord på, når et firma er topklasse. Det er et firma, som skal opleves, for at man kan forstå, hvor godt det er. Det er en virksomhed i verdensklasse uanset, hvilken medarbejder det er, man har at gøre med. Jeg gad godt at vide, hvordan de finder deres medarbejdere! Jeg har outsourcet rigtig mange opgaver, så jeg arbejder med en del konsulenter/virksomheder, og ingen af dem er bare tæt på det niveau, som LAZZAWEB opererer på. Hvor ville jeg dog ønske, at alle virksomheder kunne levere med den høje standard eller bare tæt på."
Omar Hardan
Ejer og medstifter af OS Frisørartikler
Forløb

Langsigtet strategi driver vækst og profitabilitet

I tæt samarbejde med OS Frisørartikler udviklede vi en langsigtet strategi, der skiftede fokus fra ren omsætningsvækst til profitmaksimering. Ved at implementere profit-tracking fik vi dyb indsigt i kampagnernes reelle effekt på bundlinjen, hvilket gjorde det muligt at optimere vores indsats for maksimal profit.

Derudover udnyttede vi marketingsynergierne mellem søgeord, indhold og kampagnestruktur, hvilket ikke kun øgede konverteringsraten, men også styrkede OS Frisørartiklers markedsposition i hele Norden.

Denne strategi har sikret en betydelig vækst i både omsætning og profit, hvilket understreger deres position som en førende aktør i branchen.

LAZZAWEB x OS Frisørartikler

Lignende cases

LAZZAWEB x Winther Studio
Ecommerce
Winther Studio har erobret smykkebranchen med banebrydende resultater
64 % vækst i omsætning
74 % øgning i antal ordrer
LAZZAWEB x Vuffeli
B2C
Ecommerce
Vuffeli får over 10.000 daglige eksponeringer efter tæt samarbejde
200+ keywords i Featured Snippets
6 måneder til positiv ROI
LAZZAWEB x Geekd
Ecommerce
Marketingstrategi, der giver brancheførende resultater på kun 3 måneder
142 % vækst i to-cifret millionomsætning
Finalist som verdens bedste case
LAZZAWEB x Astrid Frank
Ecommerce
Brancheførende marketingstrategi har sikret Astrid Frank stor synlighed
2253 % stigning i antal kliks
351 % flere eksponeringer
LAZZAWEB x Watery
Ecommerce
Vores marketingsynergier har sikret kraftig vækst på tværs af landegrænser
109 % forbedring af bundlinjen på 8 mdr.
Profitabel skalering til 7+ markeder
LAZZAWEB x Jacobsen Plus
Ecommerce
Imponerende fremgang for Jacobsen Plus drevet af en effektiv strategi
45 % vækst i omsætning
27 % højere konverteringsrate
succes er ikke en tilfældighed

Maksimer jeres performance

Få profitabel vækst med os som jeres proaktive skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem jeres marketingkanaler.

Book strategimøde
+1000
Vækstcases