Alle cases
Brancheførende resultater

130 % vækst i bundlinje på 6. mdr

Gennem et tæt samarbejde har Cykelexperten og LAZZAWEB skabt en målrettet vækststrategi, der har transformeret deres markedsposition og leveret bemærkelsesværdige resultater i verdensklasse.

Samarbejde

Cykelexperten bestiger vækstkurven med vores marketingsynergier

Cykelexperten er en dansk virksomhed, der sælger cykler samt alt tøj og udstyr dertil. Udover deres succesfulde webshop har de også en MEGASTORE i Vanløse, hvor de har over 1500 cykler på udstilling og et cykelværksted tilknyttet.

Da de havde udfordringer med at opnå en klar og målbar vækst på deres bundlinje gennem deres marketingindsats på grund af deres komplekse og konkurrenceprægede branche, efterspurgte de os som deres samarbejdspartner.

Google Ads
SEO
millionomsætning på
0
-cifre
stigning af netprofit på 6 måneder
0
%
et stærkt samarbejde gennem
0
år
LAZZAWEB - Cykelexperten
Udtalelse
Vi har et forrygende samarbejde med LAZZAWEB – deres avancerede strategi har været en stor succes, som har ført til en markant øgning i vores nettofortjeneste. Vores samarbejde strækker sig over flere år og det har ført til både gode resultater, stærke relationer og senest en pris ved Global Search Awards i kategorien: Best Use of Search – Retail / Ecommerce (PPC).
Mads Nørgaard
E-commerce Manager hos Cykelexperten
Forløb

Strategisk samarbejde sikrer verdens bedste case

I tæt samarbejde med Cykelexperten udviklede vi en vækststrategi med fokus på deres mål om at maksimere bundlinjen og styrke deres markedsposition. Ved at integrere dybdegående dataanalyse og en maksimering af kampagneeffektivteten fokuserede vi på at optimere deres profitabilitet gennem specifikke budskaber.

Ved at have en præcis indsigt i deres konverteringsdata kunne vi altid justere og optimere annoncekampagnerne løbende. Vores holistiske tilgang til hele Cykelexpertens marketingindsats sikrede, at vi effektivt kunne målrette både online og offline konverteringer, hvilket resulterede i en markant stigning i deres samlede omsætning.

LAZZAWEB - Cykelexperten

Lignende cases

LAZZAWEB x Watery
Ecommerce
Vores marketingsynergier har sikret kraftig vækst på tværs af landegrænser
109 % forbedring af bundlinjen på 8 mdr.
Profitabel skalering til 7+ markeder
succes er ikke en tilfældighed

Maksimer jeres performance

Få profitabel vækst med os som jeres proaktive skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem jeres marketingkanaler.

Book strategimøde
+1000
Vækstcases