Samarbejde

Watery svømmer mod mål med vores marketingsynergier

Watery er en dansk webshop, der tilbyder et bredt udvalg af produkter inden for forskellige slags vandaktiviteter. Virksomheden er aktiv på over 7 markeder og driver i dag en trecifret-millionomsætning.

Da de stod overfor ambitionen om at udvide deres digitale tilstedeværelse på internationale markeder, oplevede de en stagnering i væksten. Derfor tog de fat i LAZZAWEB, som skulle være deres proaktive samarbejdspartner, der var lige så sulten efter vækst, som de selv var.

I starten benyttede Watery sig kun af vores Google Ads-service, men efter at have opnået mærkbare resultater, tilvalgte de også vores SEO-service.

Google Ads
SEO
bedre bundlinje
0
%
vækst i Google-omsætning
0
%
Vi håndterer Google-indsatsen på
0
markeder
LAZZAWEB x Watery
Udtalelse
Proaktiviteten er et andet sted, end jeg nogensinde har oplevet tidligere. Det er LAZZAWEB, der kommer til os med de ting, som vi skal lave, og de har forventninger til det, vi skal nå – ellers kommer vi ikke til at lykkes på den lange bane. Vi er til stede på flere markeder, og på et helt nyt marked har LAZZAWEB indenfor blot 6 måneder vækstet vores nye marked til en månedlig millionomsætning.
Daniel Johannesen
Indehaver af Watery
Forløb

Strategiske marketingsynergier driver international vækst

Ved at kombinere dataindsigt og marketingekspertise skabte vi en integreret marketingstrategi, der udnyttede synergierne mellem Waterys marketingkanaler for at understøtte deres mål om at vækste på tværs af over syv markeder.

Strategien fokuserede på at identificere og maksimere potentialet i efterspurgte produktkategorier, samtidig med at vi optimerede deres kampagner for at sikre høj rentabilitet.

Resultatet var en markant forbedring af både omsætning og profitabilitet, hvilket styrkede Waterys position på deres valgte markeder og åbnede døren til nye vækstmuligheder.

LAZZAWEB x Watery

Lignende cases

LAZZAWEB x Shaping New Tomorrow
Ecommerce
Shaping New Tomorrow fik topplaceringer i et konkurrencepræget marked
117 % stigning i omsætning
Resultater på 5 markeder
LAZZAWEB x Winther Studio
Ecommerce
Winther Studio har erobret smykkebranchen med banebrydende resultater
64 % vækst i omsætning
74 % øgning i antal ordrer
LAZZAWEB - Cykelexperten
Ecommerce
Prisvindende resultater på globalt plan gennem vores marketingsynergier
3-cifret millionomsætning
130 % forøgelse af netprofit på kun 6 måneder
LAZZAWEB x Geekd
Ecommerce
Marketingstrategi, der giver brancheførende resultater på kun 3 måneder
142 % vækst i to-cifret millionomsætning
Finalist som verdens bedste case
succes er ikke en tilfældighed

Maksimer jeres performance

Få profitabel vækst med os som jeres proaktive skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem jeres marketingkanaler.

Book strategimøde
+1000
Vækstcases