Alle cases
Maksimeret performance

45 % vækst i omsætning

Gennem vores strategiske marketingindsats har vi sammen med Jacobsen Plus maksimeret deres performance, hvilket har styrket deres position som en førende aktør inden for møbelbranchen og banet vejen for markant vækst.

Samarbejde

Ommøblering af marketingstrategi skaber succes

Jacobsen Plus er et møbelhus, der har forhandlet møbler i både nye og klassiske design siden 1929. I dag har de møbelhuse i Horsens, København og Aarhus.

Efter at have taget deres marketing inhouse, syntes Jacobsen Plus, at de ikke fik nok ud af deres indsats. Da de havde hørt godt om LAZZAWEB, rakte de derfor ud til os for at høre, om vi kunne være en fast sparringspartner for deres interne marketingafdeling.

Det endte dog hurtigt med, at vi overtog efter Jacobsen Plus kunne se, at vi vækstede dem markant og fik meget mere ud af deres annoncebudget.

Google Ads
stigning i omsætning
0
%
bedre konverteringsrate
0
%
højere ROAS
0
%
LAZZAWEB x Jacobsen Plus
Udtalelse
I den tid vi indtil nu har samarbejdet med LAZZAWEB, har de ikke kun eksekveret på en ny og mere langsigtet strategi, men også været fuldt ud tilgængelige og proaktive ifbm. forbedringsforslag på vores marketingstrategi. Vi er meget glade for vores samarbejde med LAZZAWEB, hvor de tydelige resultater vi skaber, vil have betydning for hele vores marketingstrategi.
Simone Friis Hansen
E-commerce Manager hos Jacobsen Plus
Forløb

Målrettet marketingindsats med fokus på bestsellere

For at sikre en markant vækst og forbedre Jacobsen Plus' markedsposition i en kritisk periode, valgte vi at fokusere vores marketingstrategi på deres mest populære produkter og en målrettet indsats, der optimerede synligheden og effektiviteten af disse.

Denne tilgang var designet til at maksimere engagement og konverteringer, samtidig med at vi styrkede Jacobsen Plus' position som en førende aktør i møbelbranchen.

Strategien resulterede i en stærk performance, der ikke kun styrkede deres eksisterende markedsposition, men også åbnede op for nye vækstmuligheder.

LAZZAWEB x Jacobsen Plus

Lignende cases

succes er ikke en tilfældighed

Maksimer jeres performance

Få profitabel vækst med os som jeres proaktive skaleringspartner. Vi ser og udnytter synergierne mellem jeres marketingkanaler.

Book strategimøde
+1000
Vækstcases